Ajatuspaja Denken Lassen

Lehmusten alla

Denken Lassen on alan kotimaisena uranuurtajana tehnyt ympäristö- ja yhteiskuntavastuun auditointeja jo vuodesta 1993. Nykyisin Denken Lassen on ajatuspaja, jossa ajattelun taidot yhdistyvät kädentaitoihin. Käsillä tekeminen rauhoittaa ja vaatii keskittymään. Mieli askartelee selkeiden ja jäsentyneiden asioiden parissa. Käsien ja vartalon liikkeet myötäilevät ajatuksiasi. Keskittyessäsi käsillä tekemiseen saatat helposti päästä kokemaan flow-tilan, mikä palkitsee jo itsessään. Suurempi etu näyttäytyy kuitenkin työn kautta saatuna mielihyvänä ja mielenrauhana, jonka yhteydessä ja seurauksena näet asioita uusin silmin.

Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus, jonka hyvinvointi perustuu henkisten ja fyysisten toimintojen tasapuoliseen harjoittamiseen. Työelämä on muuttunut tietokoneen näytön katseluksi ja liikuntaa saavat lähinnä näppäimistöllä liikkuvat sormet. Omille ajatuksille ja tuntemuksille ei katkonainen, mutta silti jatkuva läsnäolon ja esittämisen pakko juuri suo mahdollisuuksia. Paras tapa aktivoida aivojaan ja vapauttaa henkiset voimavaransa, on ryhtyä tekemään käsillään.

Denken Lassen palvelee pandemian jälkeen niin yksityishenkilöitä kuin organisaatioita. Henkilökohtainen konsultointi tai ohjaus on paikallaan silloin, kun omat keinot tai ystävien tuki ei riitä. Perhe, ystävykset tai työyhteisö on olosuhteiden jälleen salliessa tervetullut kokeilemaan ja kokemaan Denken Lassenin uraauurtavia valmennuksia. Yrityksille ja yhteisöille on edelleen tarjolla sosiaalisten ja eettisten toimintatapojen konsultointia sekä auditointia. Kouluttajana toimii YTM Sauli Solhagen. Tapaamiset, tilaisuudet ja luennot järjestetään asiakkaille parhaiten sopivina aikoina. Henkilökohtaisissa tapaamisissa noudatetaan viranomaisten antamia pandemiaohjeita.