Ajatuspaja Denken Lassen

Lehmusten alla

Denken Lassen on alan kotimaisena ajatuspajojen uranuurtajana tehnyt ympäristö- ja yhteiskuntavastuun auditointeja jo vuodesta 1993. Nykyisin Denken Lassen keskittyy tuottamaan hyvinvointia ja lisäämään ymmärrystä yhdistämällä ajattelun taidot kädentaitoihin. Käsillä tekeminen rauhoittaa ja vaatii keskittymään. Mieli askartelee selkeiden ja jäsentyneiden asioiden parissa. Käsien ja vartalon liikkeet myötäilevät ajatuksiasi. Keskittyessäsi käsillä tekemiseen saatat helposti päästä kokemaan flow-tilan, mikä palkitsee jo itsessään. Suurempi etu näyttäytyy kuitenkin työn kautta saatuna mielihyvänä ja mielenrauhana, jonka yhteydessä ja seurauksena näet asioita uusin silmin.

Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus, jonka hyvinvointi perustuu henkisten ja fyysisten toimintojen tasapuoliseen harjoittamiseen. Työelämä on muuttunut tietokoneen näytön katseluksi ja liikuntaa saavat lähinnä näppäimistöllä liikkuvat sormet. Omille ajatuksille ja tuntemuksille ei katkonainen, mutta silti jatkuva läsnäolon ja esittämisen pakko juuri suo mahdollisuuksia. Paras tapa aktivoida aivojaan ja vapauttaa henkiset voimavaransa, on ryhtyä tekemään käsillään.

Denken Lassen tarjoaa tilauksesta henkilökohtaista konsultointia silloin, kun omat keinot tai ystävien tuki ei riitä. Kouluttajana toimii YTM Sauli Solhagen. Tapaamiset järjestetään asiakkaille parhaiten sopivina aikoina. Henkilökohtaisissa tapaamisissa noudatetaan ehdotonta vaitiolovelvollisuutta.