Yritys

Lassen Taitotalo Oy on yritys, jossa yhdistyvät sekä käden- että ajattelun taidot. Tunnemme perinteiset työtavat ja kunnioitamme entisajan korkealaatuista käsityötä sekä materiaaleja. Jatkamalla perinteisten puuesineiden ja puurakenteiden elinikää turvaamme entisajan mestareiden kädenjäljen pitkälle tulevaisuuteen.

Valitsemme korjaus- ja kunnostuskohteisiimme aina parhaiten sopivan työtavan ja materiaalit. Tunnemme puulajit, liimat, pintakäsittelyaineet ja oikeat työstötekniikat. Kokemusta löytyy huonekalujen, ovien ja ikkunoiden sekä veneen osien korjaamisesta, kunnostamisesta ja valmistamisesta. Kunnostamisen ja korjaamisen lisäksi valmistamme tuotteita myyntiin sekä tarjoamme yksityistunteja puutöistä kiinnostuneille. Ohjauksessamme opit perusteet puutuotteiden valmistamiseen ja korjaamiseen käsityökaluin sekä tarvittaessa myös raskaammilla puuntyöstökoneilla. Lisäksi voit halutessasi kokeilla perinteisten pellavaöljymaalien valmistamista ja sävyttämistä.

Kädentaidot ja ajattelun taidot tukevat nykytiedon valossa toisiaan ja muodostavat yhdessä perustan ihmisen kokonaishyvinvoinnille. Lassen Taitotalo Oy:n puualan palveluja täydentämään syntyi ajatuspaja Denken Lassen. Ajatuspajan tarjoamat filosofiset keskustelut toteutuvat puualan yksityistunneilla. Puun parissa tapahtuvan keskittyneen työskentelyn yhteydessä on luonteva tilaisuus pohtia monia yhteiskuntaan ja elämään laajemminkin liittyviä kysymyksiä.

Lassen Taitotalo Oy sijaitsee Espoossa Kauklahden rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Suojeltu historiallinen kiinteistö vanhoine rakennuksineen ja lehmuksineen tarjoaa viihtyisän ympäristön niin työhön kuin taukoihin. Pihassa on tilaa autoille ja paikalle pääsee helposti myös junalla tai bussilla.