Yritys

Lassen Taitotalo Oy on yritys, jossa yhdistyvät sekä käden- että ajattelun taidot. Tunnemme perinteiset työtavat ja kunnioitamme entisajan korkealaatuista käsityötä sekä materiaaleja. Jatkamalla perinteisten puuesineiden ja puurakenteiden elinikää turvaamme entisajan mestareiden kädenjäljen pitkälle tulevaisuuteen.

Valitsemme kunnostus- ja korjauskohteisiimme aina parhaiten sopivan työtavan ja materiaalit. Tunnemme puulajit, liimat, pintakäsittelyaineet ja oikeat työstötekniikat. Kokemusta löytyy huonekalujen, ovien ja ikkunoiden sekä veneen osien korjaamisesta, kunnostamisesta ja valmistamisesta. Kunnostamisen ja korjaamisen lisäksi valmistamme tuotteita myyntiin, tarjoamme yksityistunteja sekä kädentaitoihin liittyviä kursseja. Ohjauksessamme opit perusteet puutuotteiden valmistamiseen ja korjaamiseen käsityökaluin, mutta halutessasi myös raskaammilla puuntyöstökoneilla. Vaihtuvilla teemakursseilla opit esimerkiksi itse valmistamaan ja käyttämään punamulta- tai pellavaöljymaaleja.

Kädentaidot ja ajattelun taidot tukevat nykytiedon valossa toisiaan ja muodostavat yhdessä perustan ihmisen kokonaishyvinvoinnille. Lassen Taitotalo Oy:n puualan palveluja täydentää ajatuspaja Denken Lassen. Ajatuspaja tarjoaa osallistavaa yhteistä tekemistä esimerkiksi yritysten kehittämis- ja virkistyspäivien ohjelmaksi. Pienryhmissä tapahtuva kädentaitojen harjoittaminen on mainio foorumi työyhteisön yhteistyötaitojen kehittämiseksi. Käsillä tekeminen on myös rentouttavaa ja saa ajatukset lentoon.

Lassen Taitotalo Oy sijaitsee Espoossa Kauklahden rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Suojeltu historiallinen kiinteistö vanhoine rakennuksineen ja lehmuksineen tarjoaa viihtyisän ympäristön niin yritysten kuin yksityisten asiakkaiden käyttöön. Pihassa on tilaa autoileville asiakkaille ja paikalle pääsee helposti myös junalla tai bussilla.