Puualan yksityisopetus

Perinteistä puutyötä

Lassen Taitotalo Oy tarjoaa yksityistunteja puutöistä kiinnostuneille.

Saat ohjausta monenlaisilla käsityökaluilla tapahtuvaan puuntyöstöön ja halutessasi myös raskaampien puuntyöstökoneiden käyttöön. Pätevä ammatillinen opettaja ja näyttötutkintomestari perehdyttää sinut oikeisiin ja turvallisiin työtapoihin. Lisäksi opit tunnistamaan ja käyttämään Suomessa tavallisia puulajeja sekä näistä jalostettua levytavaraa. Tutustut myös yleisimpiin puun pintakäsittelyaineisiin, joita ovat vahat, öljyt, maalit ja lakat.

Lassen Taitotalo Oy:n puutyöverstaalle voit myös varata kalenteriisi parhaiten sopivia aikoja esimerkiksi omien esineidesi ohjattua kunnostamista varten. Kurssin tai yksityistunnin voi ostaa ystävälle myös lahjaksi. Tilat eivät valitettavasti ole esteettömiä. Monissa työvaiheissa voi myös altistua puupölylle, joten hengityssuojainten käyttö on suositeltavaa. Ota yhteyttä!

Lahjakortilla neljä tuntia

Lahjakortin saajan kanssa sovitaan tunnit parhaiten soveltuviin ajankohtiin joko arkena tai viikonloppuisin. Valitaan kiinnostava puutyön osa-alue ja toteutetaan pienimuotoinen puutyöprojekti. Keväällä 2024 neljän tunnin aloitusjakso lahjakortilla maksaa 160 euroa (Sis. ALV:n). Yksityistuntien hinnat arkisin ja viikonloppuisin 50,- /h.

Yksityistunneilla saa ohjausta puuntyöstötekniikoiden ohella materiaaleihin ja omien työvälineiden hankintaan. Tunneilla käytettävän materiaalin hankinnasta sovitaan yhdessä opiskelijan kanssa. Opiskelija huolehtii oman vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen voimassaolosta.

Esimerkkejä yksityisopetuksessa tehdyistä projekteista yrityksen Facebook ja Instagram -sivuilla.