Huonekalujen korjaus ja uudet tuotteet

Lassen Taitotalo Oy kunnostaa ja korjaa vanhat ja rakkaat huonekalusi. Kunnostamme niin talonpoikaistuolit kuin design-huonekalutkin. Rikkoutuneet osat korjataan tai vaihdetaan ehjiin ja auringon haalistamat pinnat saadaan uuteen hohtoon vanhat pinnat uudistamalla.

Verstaalla korjataan ja kunnostetaan puisten design- tai antiikkihuonekalujen lisäksi myös muita puutuotteita, kuten esimerkiksi puuovia ja vanhoja ikkunan kehyksiä. Veneiden mahonkiset kansiluukut ja muut säälle ja auringolle alttiit osat tarvitsevat niinikään säännöllistä huoltoa.

Lassen Taitotalo Oy:n uustuotantoa tai kierrättämiä kalusteita voi ostaa suoraan verstaalta ja tulevaisuudessa myös verkosta. Lisäksi verstaalla voi teettää kalusteita ja puutuotteita omien piirustusten mukaan.

Asiakastyön jättämisestä kannattaa sopia ennen kalusteen tuomista verstaalle. Pyydämme ottamaan yhteyttä puhelimitse sekä lähettämään korjattavasta kohteesta kuvia sähköpostitse. Korjaustyöt ovat hyvin tapauskohtaisia, joten parhaan asiakaskokemuksen varmistamiseksi annamme sitovan kustannusarvion vasta paikan päällä tapahtuvan huolellisen toimenpidearvion jälkeen. Lunastamattomia töitä ei säilytetä.